dijous, 30 de maig del 2013

Ja és aquí la Trobada Jove 2013! Cartell, programa i vídeo

El 8 de juny tindrà lloc la II Trobada Jove de Sabadell. Serà tot un dia d'activitats que es duran a terme entre la Plaça del Mercat i l'Escola Industrial. El lema d'aquesta 2a edició és "Recuperem/autogestionem espais públics", ja que l'objecciu és reivindicar des del moviment juvenil de la ciutat un millor ús i accés a l'espai públic, ja sigui als carrers i places com a locals. Per això, un dels punts essencials de la Trobada serà el debat entorn al Decàleg de la II Trobada Jove, que vol reunir 10 punts per millorar la relació del jovent amb aquest àmbit.

Aquí teniu el cartell i el programa d'actes:

10h. Jornades esportives (IES Escola Industrial). Inscripcions a trobadajovesbd@gmail.com. Els equips han de ser mixtes i d'un mínim de 6 persones.

12.30h. Debat/vermut sobre espai públic. Presentarem l'esborrany de decàleg en un debat i vermut obert al carrer i recollirem les conclusions per al Decàleg final. (junt a Mercat Central)

17h. Tarda d'esplais. Els grups de joves d'esplais de la ciutat participaran a activitats organitzades pels propis esplais entorn a la temàtica de l'espai públic i autogestionat. Si sóu un esplai i voleu participar, podeu venir directament amb els vostres joves, tot i que recomanem que escriviu a trobadajovesbd@gmail.com.

19h. Actuacions musicals (escenari junt a Mercat Central)

21h: Sopar popular. Aperitiu, amanida de pasta, botifarra i beguda. 6 euros. Reserves a trobadajovesbd@gmail.com. 





II trobada jove 2013 from Tobada Jove SBD on Vimeo.